Rosiga Berlin

Just nu befinner jag mig i Berlin - mitt andra hem. Här bodde jag när jag gick i högstadiet, innan det bodde jag i Stuttgart. Allt detta av en simpel anledning: jag är halvtyska. Det är hela åtta månader sedan jag var i denna underbara stad sist. Våren börjar komma hit och påsk knackar på dörren. Men istället för att lägga upp en bild på påskliljor blickar jag lite längre fram i tiden, nämligen till sommaren, då det finns ett alldeles speciellt ställe i mitt område.
Det är en liten plats som kallas "Roseneck" = rosenhörnet. Där planteras det massa vackra roser varje sommar. Det doftar väldigt gott när man går förbi där :) Jag ser väldigt mycket fram emot min nästa visit till Berlin när dessa rosor blommar.

Det finns ett hörn i Berlin som kallas

Förpackningsdag: 31 mars 2010

Välkommen till Karamellrummet!

Ända sedan jag var liten har jag alltid föredragit riktiga karameller framför allt annat godis.
Eftersom livet är som en karamellburk med alla smaker - både söta och sura - tänkte jag skapa ett litet rum där jag uppehåller mig vid allt som tycks mig vara värt att uppehålla sig vid.
Du kanske hittar en liten karamell som smakar extra gott här, eller en som förvrider ditt ansikte i en sur min. Vilket som - det är bara att ta för dig!

RSS 2.0