Käre Carl Bildt....

...Jag hoppas innerligen att du genom dina kontorsväggar kunde njuta av den lilla festen som pågick i blå salongen. Som ju ligger vägg i vägg med ditt kontor.

I denna den blåa salongen hölls det, som du säkerligen vet, en avtackningsceremoni för gamla UD-rävar, med en publik bestående av, gissa, dina kollegor. Det var sannerligen synd att du inte kunde se det med egna ögon, men det ryktas om att du hade dörren på glänt för att lyssna på den vackra lilla konserten, där det framfördes Schuberts Lieder.
Musikerna, och de före detta UD:are, som även var de som avtackades, var inga andra än Karl-Erik Norrman och Gösta Grassman. Som bonus-nummer bjöd de på en låt de själva skrivit texten till som handlade om dig, Carl Bildt! "Vill du se en stjärna, se på Bildt!" Lalalalala, mycket catchy.

Efteråt hade du kunnat inhandla en fantastiskt bra ny bok, skriven av den sjungande före detta UD anställde Karl-Erik Norrman. Och dricka gratis vin.

Men jag förstår såklart om vår utrikesminister har mycket att göra, dock undrar jag vad det var för flagga som var hissad på flaggstången framför UD i dag? Ber om svar snarast.

Till dess, en trevlig helg!

Bästa Hälsningar
Pärlhönan



Kommentarer
Postat av: sanna

jenny my love. I think you've got issues ;)

2010-05-07 @ 00:57:39
URL: http://situationsanna.wordpress.se
Postat av: Jacoby, Nason & Saguchi

Hihi

2010-05-07 @ 00:58:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0